18 juni van Ourcamp naar Honnecourt, 88 km

Om 6:30 wakker geschut door de kerkklokken van het klooster. Om 7:00 uur een dienst van de monniken mee gemaakt, duurde tot 8:30 uur inclusief de meditatie. Daarna ontbijten en mijn spullen pakken. Ik weer opgeschrikt door een monnik die de tent wilde klaarzetten voor een groep die om 9:00 zou komen. Dus haasten, en met mijn ervaring van inpakken was het zo gebeurd. Wilde nog internetten, maar de Frères hotelier had de WiFi nog niet aangezet. Vertrokken met geheel bewolkt weer. Heerlijke koffie gedronken in het eerste stadje. Opvallend is dat hier veel alcohol wordt gedronken in de vroege ochtend en veel gokken met invullijstjes.

Het weer bleef hetzelfde en is als fietsweer uitstekend. Tot 14:00 uur. Toen is het zo hard gaan regenen dat de weg blank kwam te staan. Ik kon alleen maar onder bomen schuilen, maar dat had geen effect meer door de harde regen. Uiteindelijk om 16:00 uur kletsnat op de camping gearriveerd.

Om 17:00 uur is de zon gaan schijnen en werd de temperatuur iets behaaglijker. Ik ben opgetrokken met een zekere Pierre uit Helmond. Samen een wasmachine laten draaien en de was opgehangen onder een grote luifel. Gaan nog wat eten en dan slapen. Pierre gaat richting Compostela en ik Den Haag.

3 antwoorden op “18 juni van Ourcamp naar Honnecourt, 88 km”

  1. Hoi Michel, het houdt bij jou niet op met regenen. Als je straks thuis bent wordt het goed weer. Wij hadden vandaag de 6 uurs estafette en dat was een super geslaagde dag. Het was niet zulk goed weer, maar we deden het ermee. Nog even en we kunnen alles persoonlijk met elkaar delen. Veel succes nog met de laatste loodjes.
    Jan en Maria

    1. Lieve Michel. Na mijn terugkeer in Den Haag besloten naar Engeland te gaan op bezoek bij David. Maandag ga ik terug naar huis. Ik krijg eindelijk de tijd nu om even al je verslagen te lezen en het is naast het vele regen toch een fantastische ervaring zo te zien! Wat een reis! Je mag wel erg trots op je zijn! Ik kan niet wachten om jou in Den Haag weer te zien! Xxx

  2. Hoi Michel, je tocht zit er “bijna’ weer op, maar ik lees je verslagen echt met veel plezier en bewondering. Succes verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.