20 juni van Wodecq naar Duffel, 102 km

Vandaag de hele dag regen. Niet hard  maar onophoudelijk. Dat maakt dat ik na verloop van tijd doornat was. Ik wilde in Mechelen naar een hotel, maar alle hotels waren vol. het zou ook niet goedkoop geweest  zijn, € 120,00 per nacht. Door gaan fietsen en kwam in de plaats Duffel terecht. Een man maakte en praatje met mij over Compostela. Ik vroeg of hij een slaapplaats voor mij wist. Hij stuurde me naar een klooster voor zusters. na overleg kan ik de nacht doorbrengen in een bed van de maatschappelijke opvang. Heerlijk gedoucht en een heerlijke maaltijd gekregen. Op mijn geïmproviseerde kamer staat ook een droger. Dus ik kan mijn  kleding voor morgen drogen.

3 antwoorden op “20 juni van Wodecq naar Duffel, 102 km”

 1. Wat een geweldig mooie ervaring, je doet het fantastisch! Ik wens je de laatste dag(en) nu wel echt droog en lekker fietsweer. Wat heb jij veel regendagen gehad.
  Geniet maar snel van je heerlijke bed thuis! Niet lek, niet klam en weer gezellig samen met Janny. Bewaar de mooie herinneringen!
  Tot gauw.
  Groetjes,
  Corry

 2. Zo kom je elke keer weer op bijzondere plekken. Ik wens je nog een paar mooie dag met lekker zon.

  Groetjes Willeke

 3. Je bent er bijna Michel! Wat een doorzetter! Het is wel erg slecht weer overal! Hoop dat je nergens hoeft te zwemmen!
  Tot snel!
  Knuffel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.